avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare

Buna ziua, ce sanse am sa obtin acum in instanta anularea unui Ordin privind constatarea dreptului de proprietate privata asupra unui teren in conditiile art 23 din Legea nr. 18/1991, republicata emis in octombrie 2003? Suprafata de teren trecuta in ordin nu corespunde cu cea care reiese din acte.
Cel mai recent răspuns: gpestean , utilizator 18:31, 10 Ianuarie 2018
Inteleg ca va referiți la un titlu de proprietate.
In ce sens diferă suprafața? Este mai mult in realitate decât în act?
Nu, actul ar fi trebuit sa fie emis pe o suprafață mai mare cu 30 mp. A avut loc o expropriere și s-a făcut calculul greșit.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2018
gpestean, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare titlu de proprietate gpestean gpestean Buna ziua, pot obtine in instanta anularea unui Ordin privind constatarea dreptului de proprietate privata asupra unui teren in conditiile art 23 din Legea nr. ... (vezi toată discuția)
Actiune in revendicare CI Ioana Butan CI Ioana Butan Am o speta destul de complexa. Am formulat act in revendicare pt o suprafa de 37,49 mp, detinuti fara titlu de catre un vecin. Noi avem contractul de v-c in ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 vs legea 1/2000 sivik sivik buna ziua, va rog frumos sa-mi raspundeti la următoarea intrebare : in cazul in care un teren a fost atribuit unei persoane conform legii18 ,si ulterior ... (vezi toată discuția)