avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imprumut garantat cu un apart.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imprumut garantat cu un apart.

Cineva m- a rugat sa-l imprumut o suma de bani si a spus ca garanteaza cu apart. Ce trebuie sa urmaresc eu ca sa fiu sigur ca nu iau pacaleala.? exista vre-un site care sa urmaresc daca a fost grevat de vre-o ipoteca ?, etc. Pot trece in contractul notarial ca daca nu respecta intelegerea de returnarea imprumutului apart. trece in propr. mea fara alt act.?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florentina Ragalie , Consilier juridic 19:10, 10 Februarie 2006
Daca mergi la notar iti va explica in amanunt ce acte va trebui sa prezinte imprumutatul pt. a avea tu garantia - in calitate de imprumutator - ca apartamentul respectiv nu este deja grevat cu sarcini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut garantat cu apart. ContSters13909 ContSters13909 Cineva m- a rugat sa-l imprumut o suma de bani si a spus ca garanteaza cu apart. Ce trebuie sa urmaresc eu ca sa fiu sigur ca nu iau pacaleala.? exista vre-un ... (vezi toată discuția)
Imprumut ady2007 ady2007 Va rog frumos sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Fratele meu a divortat si trebuie sa plateasca sulta pt cota de apartament a fostei sotii. Si imi cere ... (vezi toată discuția)
Garantii notariale catalinpopa catalinpopa Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez, cineva ma roaga cu disperare sa-l imprumut cu suma de 4 000E pentru un an cu garantie notariala, va rog sa-mi spuneti ce ... (vezi toată discuția)