avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... SRL IN ROMANIA CU ACTIVITATE IN ITALIA
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

SRL IN ROMANIA CU ACTIVITATE IN ITALIA

ESTE CINEVA CU SRL DIN ROMANIA CARE PRESTEAZA SERVICII/ARE PUNCT DE LUCRU IN ITALIA ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 09:22, 24 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna dimineata!
Care este scopul acestei intrebari? Daca aveti nevoie de servicii, cautati in site-urile de specialitate ceea ce doriti sa aflati. Acest site este unul de consultatnta juridica, contabila si fiscala.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firmă în românia cu punct de lucru in italia Marius Ciprian Chescu Marius Ciprian Chescu Bună ziua. Aș dori să deschid o firmă în România cu punct de lucru în Italia fără angajați, muncitorul sa fiu eu cu prestare servicii de manodopera. ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu activitatea in strainatate d3ath_sm0k3 d3ath_sm0k3 Buna ziua, asa cum zice si titlul doresc sa imi infiintez o firma in Romania dar sa imi desfasor activitatea in strainatate. As vrea sa stiu daca este legal si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru realizarea unui site care percepe taxe pentru abonamente sebydv sebydv Bună seara ! Aş dori câteva informaţii cu privire la ce acte am nevoie pentru realizarea unui website care percepe taxe lunare pentru abonament. Lucrez ... (vezi toată discuția)