Buna ziua am o intrebare legata de problema mosteniri. Bunicii mei au 2 case amandoua pe numele lor. Ei au decedat. Iar unchiul meu nu vrea sa facem pe cale amiabila. Intr-o casa sta unchiul meu si in cealalta stau eu. Care mama vrea sa mi-o lase mie. Ce am putea face. Mai ales ca am aflat ca nu este impozitul platit la nico casa si este suma in valoare de 5300 de lei. Toate acele case sunt la unchiul meu si certificatele de deces. Acum trebuie sa fac alte contracte pe la casa pentru gunoi si nu am cum sa le face. Cum procedam sa facem mostenirea
Dar de ce acte am nevoie. Reamintesc acctele casei si certificatele de deces sunt la unchiul meu si nu avem cum sa le luam. Ce acte imi trebuie sa il dau in judecata
Puteți obține duplicate după actele de care aveți nevoie, dacă justificați un interes (ați justifica din ce spuneți dvs.). Spre ex. puteți obține duplicate după certificatele de deces de la serviciul de stare civilă din cadrul primariei. Vă recomand să apelați la o asistentă juridică calificată.
Succesiune
ormenisan alina
Bunica mei au decedat in 2009 si 1990. Au detinut o casa si terenuri in judetul Mures. Au avut 3 copii (tatal meu a decedat in 2005) iar unul a locuit cu ... (vezi toată discuția)
Casa mostenire
Lorette18
Buna ziua. Subiectul este casa bunicilor mei decedati, unde au ramas mostenitori mama mea si fratele ei. Bunica a murit in urma cu 10 ani dupa care nu s-a ... (vezi toată discuția)