avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ABANDON DE DOMICILIU FAMILIAR
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ABANDON DE DOMICILIU FAMILIAR

Buna seara, as dori sa inteleg ce fel de plangere se poate face impotriva unei mame care si-a abandonat domiciliul familiar lund cu ea unul din copii minori si alte bunuri materiale.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ma intereseaza gradul de rudenie, doar ca dvs ati raspuns ca sunteti rude de gradul 1, si ati fi doar daca sunteti fiica sau mama unuia din ei..
Chiar nu consider ca sunt agresiva, am scris serios ca nu e vb de niciun abandon.
Inteleg ca vreti sa va folositi de asta pt ca tatal sa aiba copiii, ori nu lucreaza, cu ce sa ii intretina ? vedeti dvs, daca vreti sa fiti ajutati, ar trebui sa dati detalii fara sa va zgarciti.. ca nu ma intereseaza pe mine personal cati copii au si ce le poate oferi tatal..
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Sa incerce sa vina cu argumente in cadrul dosarului civil in care se va stabili autoritatea parinteasca,stabilirea domiciliului minorilor etc.Sa discute cu un av pt a vedea ce optiuni sunt,ce sanse, in mod cert varianta adusa de dvs in discutie nu este viabila.
Multumesc de disponibilitate!
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
Agavrilesei Alexandra , Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! locuiesc in constanta si lângă casa mea locuiesc ... Ioan_Chris Ioan_Chris Buna ziua! Locuiesc in Constanta si lângă casa mea locuiesc doi bătrâni împreuna cu una din fiice, dar din partea tatălui. Fiica lor nu prea îi ... (vezi toată discuția)
Intrebare- încredințare minori mihaelaghermanescu mihaelaghermanescu Am o prietena care ar dori sa mi incredinteze mie cei 2 copii ai ei . Sub ce forma o putem face si ce conditii trebuie sa indeplinim amandoua? Mentionez ca ea ... (vezi toată discuția)
Custodia copiilor mary2013 mary2013 Buna ziua,in urma unui divort,daca ar fii,cui ii s-ar incredinta custodia copiilor minori,daca eu ,mama,nu am casa,si un servici stabil deocamdata,iar tatal ... (vezi toată discuția)