Buna Ziua!
Ma numesc Popescu Marinela si locuiesc in sectorul 2.In aceasta vara ,respectiv perioada 02.08-18.08.2009 am fost plecati in concediu si am procedat la depunerea unei cereri de scoatere de la plata contributiilor lunare ( 15 zile daca nu locuiesti in apartament lunar poti recurge la efectuarea acelei cereri).La intoarcere,mai exact pe data de 7-8.09.2009 , am aflat ca o doamna din comitetul executiv a intocmit un P.V prin care m-i se refuza cererea pe motiv ca "cineva" ne-a vazut mai devreme ( in urma scandalului eu am depus o reclamatie la Primaria de Sector la care am anexat si o lista de semnaturi a vecinilor locatari care au stiut si confirmat in scris perioada in care am fost plecati - la vecini aflandu-se si cheia in caz de ceva probleme).La afisarea listelor pe luna august toti cei carora (mentionati in acel P.V) l-i s-a refuzat initial cererea au aparut scosi de la plata intretinerii mai putin eu (motivul fiind acum probabil faptul ca am depus reclamatia privind ilegalitatile care se petrec in bloc). De la primarie singurul raspuns,mai exact o instiintare,a fost faptul ca au fost chemati cu actele la control .Va rog frumos sa ma indrumati cu un sfat si anume cum pot sa-i actionez in Instanta daca Primaria nu rezolva acest caz? (mentionez ca nici o data pe nici un document depus la Asociatia de Proprietari nu m-i s-a dat numar de inregistrare // oricand pot spune ca eu nu am lasat nimic!!!) .In acel bloc sunt multe persoane care locuiesc perioade ff.lungi si nu sunt trecuti la nici o plata (prieteni din clica Dnei.din Comitet) iar mie m-i se refuza acest drept cu toate ca am fost in limitele legale.In speranta unui raspuns rapid,va multumesc.
@Marinela Pop..
domiciliind in condomiunim trebuie sa va constientizati ca una dintre consecinte o reprezinta lupta cu mentalitatea celor ajunsi in functii de raspundere,care in fapt Nu se respecta pe ei,mai putin pe aceia care au gresit cand i-au mandatat sa le reprezinte interesele.
In viitor,pentru sustinerea si probarea eventualelor demersuri fata de AP,pentru evitarea totala a discutiilor ,sau a fetelor acre,expediati inscrisul cu mandat de confirmare pe adresa peresedintelui,care detine obligatia legala sa va raspunda in termen de 7 zile la contestatie la lista de intretinere si de 30 de zile la alte sesizari.
Succes in lupta cu fortele negative care se manifesta in unele asociatii de proprietari,asa ca sa ne generalizam