M-am debranșat dar nu a venit nimeni la constatare, prin urmare am fost taxat în continuare. Ce pot să fac? Nu vreau să plătesc un serviciu de care nu am beneficiat
Datorita preturilor exagerate m-am deranjat de la sistemul de încălzire centralizata , achitând toate arieratele. Debransarea s-a făcut în regim privat cu izolarea conductelor ce traversau apartamentul.
Am făcut scriptic anunt ragcl-ul pascani verificarea debransarii cu nr inregistrare. ... Dar a fost un dezinteres total nefiind băgat în seama și nici măcar sa vina cineva sa vadă veridicitatea actului. Așa ca am fost taxat în continuare ca și Cum as fi fost branșat la rețea. Am făcut nenumărate demersuri dar au fost în van. După 6 luni în luna ianuarie a venit cineva și a constatat Debransarea. Dar facturile pe perioada respectiva nu ău fost anulate, dar se acumulează și dobânda la acestea. Am primit somație cu executare pentru datorie. Am făcut întâmpinare . Dar mi se cer 1000 lei ca întâmpinarea sa aibă valabilitate.
Ce pot sa fac pentru ca nu vreau sa plătesc pentru un serviciu de care nu am beneficiat?
Buna seara,
Adresati-va instantei pentru anularea facturilor emise dupa data la care dvs le-ati adus la cunostinta faptul ca nu mai folositi serviciile prestate de ei insa inainte daca exista contract incheiat cu acest furnizor trebuie foarte bine studiat ( in ceea ce priveste clauzele contractuale ).
Indicat ar fi sa apelati la un avocat
@ sachelariec, Ce valoare are debitul pretins (facturi si dobanda separat)? Ce intampinare spuneti ca ati depus? Poate ati depus o contestatie la executare. Care-i situatia?
trandafir2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Facturile s-au emis cat timp erati debransat, insa din ce povestiti reiese ca nu se constatase faptul ca erati debransat, fapt pentru care se va pune intrebarea cum veti stabili si dovedi (eventual in instanta) perioada pentru care veti cere anularea facturilor ca fiind de 6 luni, daca nu s-a facut constatarea in toata acea perioada?
In plus, raspundeti si la intrebarile la care nu ati raspuns, respectiv: Ce intampinare spuneti ca ati depus? Poate ati depus o contestatie la executare. Care-i situatia?
am adresa facuta pentru debransare cu nr de inregistrare
am facut si contestatie la executare dar mi se cere taxa de 1000 ron ca altfel se anuleaza contestatia