avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... M-am debranșat dar nu a venit nimeni la constatare, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

M-am debranșat dar nu a venit nimeni la constatare, prin urmare am fost taxat în continuare. Ce pot să fac? Nu vreau să plătesc un serviciu de care nu am beneficiat

Datorita preturilor exagerate m-am deranjat de la sistemul de încălzire centralizata , achitând toate arieratele. Debransarea s-a făcut în regim privat cu izolarea conductelor ce traversau apartamentul.
Am făcut scriptic anunt ragcl-ul pascani verificarea debransarii cu nr inregistrare. ... Dar a fost un dezinteres total nefiind băgat în seama și nici măcar sa vina cineva sa vadă veridicitatea actului. Așa ca am fost taxat în continuare ca și Cum as fi fost branșat la rețea. Am făcut nenumărate demersuri dar au fost în van. După 6 luni în luna ianuarie a venit cineva și a constatat Debransarea. Dar facturile pe perioada respectiva nu ău fost anulate, dar se acumulează și dobânda la acestea. Am primit somație cu executare pentru datorie. Am făcut întâmpinare . Dar mi se cer 1000 lei ca întâmpinarea sa aibă valabilitate.
Ce pot sa fac pentru ca nu vreau sa plătesc pentru un serviciu de care nu am beneficiat?
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand ati pus in functiune centrala trebuie sa aveti acte privind receptia noii instalatii de gaz pentru centrala, punerea in functiune...etc..deci de la acea data puteti dovedi cu aceste acte ca nu mai erati bransat si nu ati mai utilizat serviciile societatii de furnizare centralizata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru cerere de revizuire nitmar nitmar Am contestat un proces verbal de contraventie, am castigat fondul, am pierdut recursul,am depus cerere de revizuire in termen; am achitat atunci (in luna mai ... (vezi toată discuția)
Care este taxa judiciara de timbru in cazul somatiei de plata glo glo Am si eu o problema. Am introdus o somatie de plata la judecatorie. Am taxat-o cu 39 lei conform Lg.146/1997. In citatia primita suntem instiintati ca trebuie ... (vezi toată discuția)