M-am debranșat dar nu a venit nimeni la constatare, prin urmare am fost taxat în continuare. Ce pot să fac? Nu vreau să plătesc un serviciu de care nu am beneficiat
Datorita preturilor exagerate m-am deranjat de la sistemul de încălzire centralizata , achitând toate arieratele. Debransarea s-a făcut în regim privat cu izolarea conductelor ce traversau apartamentul.
Am făcut scriptic anunt ragcl-ul pascani verificarea debransarii cu nr inregistrare. ... Dar a fost un dezinteres total nefiind băgat în seama și nici măcar sa vina cineva sa vadă veridicitatea actului. Așa ca am fost taxat în continuare ca și Cum as fi fost branșat la rețea. Am făcut nenumărate demersuri dar au fost în van. După 6 luni în luna ianuarie a venit cineva și a constatat Debransarea. Dar facturile pe perioada respectiva nu ău fost anulate, dar se acumulează și dobânda la acestea. Am primit somație cu executare pentru datorie. Am făcut întâmpinare . Dar mi se cer 1000 lei ca întâmpinarea sa aibă valabilitate.
Ce pot sa fac pentru ca nu vreau sa plătesc pentru un serviciu de care nu am beneficiat?
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pai, tocmai ce v-am spus ca adresa pentru debransare este una si constatarea debransarii este alta, difera data, si se tine cont de data constatarii, nu de data inregistrarii adresei pentru debransare.
Da, probabil vi se cere taxa judiciara de timbru. Împotriva modului de stabilire a taxei judiciare de timbru, reclamantul poate face cerere de reexaminare, la aceeași instanță, în termen de 3 zile de la data comunicării taxei datorate. Cererea de reexaminare este scutită de la plata taxei judiciare de timbru.
Multumesc pentru raspuns
Nu este vina mea ca nu au vrut sa constate debransarea la data ceruta.....au constatat-o dupa 6 luni.....in care m-au taxat
cum sa fac sa fiu inteles... ca nu e vina mea...mi se pare anormal sa platesc taxe timbru, taxa de executor judecatoresc(1000 lei)....am dat toate actele in cate 4 exemplare...pt fiecare
Ce sa fac ?
V-am inteles, dvs aveti dreptate, insa justitia este o chestiune relativa, adica rezulta din aplicarea legilor si in final poate sa dea cu plus sau cu minus, si se pare ca in cazul dvs a dat cu minus. Au fost cazuri cand pentru o datorie de 150 lei, debitorul a platit 1500 lei cheltuieli de executare silita. Asa sunt facute randuielile.