avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... lamurire:copie sau original?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

lamurire:copie sau original?

Care este temeiul legal prin care este prevazut ca o cerere depusa la o institutie publica se lasa la registratura in original se inmaneaza la solicitat cererea in copie .E vb de un contribuabil care a dorit cererea pe care a depus-o sa i se returneze in original si sa ramana la institutie cererea in copie.Mentionez ca esra plin de furie ca n-a primit cererea in orig. fapt pt care facut o petitie la consiliul judetean
Cel mai recent răspuns: sonia.maria , utilizator 15:05, 15 Octombrie 2009
cand faci o cerere , faci o copie, originalul il depui iar pe copia ta ii rogi sa treaca datele de inregisrare a cererii. asa este firesc sa se faca.
Exact asta e si punctul meu de vedere,dar nu stiti dc este vreun art. ca si temei legal prin care sa i se arate acest lucru celui care a facut cerea pt ca el sustine ca vrea origialul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila conform cu originalul Adrianro2019 Adrianro2019 Stampila Conform cu originalul Buna ziua, O persoana fizica are dreptul sa detina o stampilă Conform cu originalul? Aceea dreptunghiulară. În momentul ... (vezi toată discuția)
Procedura confirmarii de plata a unei amenzi auto - ilegala? Am si eu o intrebare. Nu este ilegal (si daca nu, nu ar trebui sa fie?) ca dupa plata unei amenzi auto sa trebuiasca sa trimiti prin posta chitanta si copia ... (vezi toată discuția)
Help !! copie titlu de proprietate theathea theathea Va rog sa-mi spuneti carei institutii sa ma adresez pt a-mi elibera o copie legalizata dupa un titlu de proprietate eliberat de COMISIA JUDETEANA PT. ... (vezi toată discuția)