avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrari in rip- pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrari in rip- pfa

In registrul incasari si plati, pentru o incasare pe baza facturii scriu ca document justificativ factura emisa de mine sau chitanta , respectiv referinta extrasului de cont? Multumesc mult.
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elizastochita , utilizator 19:14, 11 Ianuarie 2018
Treceti date din documenul doveditor al platii nu din facturi.
Multumesc mult pentru lămuriri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul jurnal de incasari si plati Roxie Roxie Buna seara, Detin PFA pe domeniul traduceri de anul trecut din februarie si am de completat registrul de incasari si plati. Ce anume se trece in el? ... (vezi toată discuția)
Folosire cont banca pfa-traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt PFA traducator si as dori sa-mi deschid un cont bancar pentru a da posibilitatea clientilor persoane juridice sa achite facturile direct in ... (vezi toată discuția)
Registru de incasari si plati Valentin Geapana Valentin Geapana Buna seara ! Mesajul meu este datorat faptului ca vreau sa completez registrul jurnal de incasari si plati si am cateva intrebari adresate celor care se ... (vezi toată discuția)