Salutare tuturor celor ce urmaresc "telenovela" noastra :
Astazi am depus cererea de ordonanta presedentiala pentru anularea modificarilor facute in Registrul AP, bazandu-ma pe art. 992 si urm./C.pr.civ, art 215 si urm. C. civ., art. 31 din L230/2007 si in final art 14-15 din L554/2004.
Pentru cele doua dosare de fond s-a dat termen. Pun pariu ca judecatorul a presimtit ca o sa vina si o ordonanta presedentiala in dosarul lui A si mi-a dat un termen mai lung - 58 zile. Sper insa ca nu vor taragana paratii si vor face ca treburile sa mearga repede, altfel ne prinde vara in bezna si poate ca si apa ne va fi taiata pana atunci.
cyan a scris:
Nu aveti posibilitatea sa va platiti separat consumurile individuale direct la furnizori?
Posibilitati exista (am enumerat-o in posturile anterioare), insa reaua credinta a unor semeni face ca acest mod de a-si achita cotele de intretinere face ca sistemul sa nu functioneze. Un Excel foarte bine conceput e suficient pentru a tine toata gestiunea asociatiilor de talie "mica". V-o spui drept ca am un bloc vecin cu aceeasi configuratie si la ei functioneaza Excelul de minune (de acolo m-am inspirat). Unu strange recolta si merge de plateste tributul. Insa ocupantii blocului respectiv sunt toti de aceeasi teapa. Puscariasul, gigi contra si perversul narcisic s-au decis sa se mute cu mine-n bloc !!!
Va multumesc pentru lecturare si va doresc un an nou plin de bucurii si sanatate la toti !
P.S. va voi tine la curent (daca vreti) cu solutionarea cauzei.