avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... scoatere din proprietatea mamei a soacrei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

scoatere din proprietatea mamei a soacrei

Soacra mea a divortat de fostul sot, iar apoi a intentat proces de partaj. Momentan ei locuiec in casa proprietate a mamei soacrei mele. De ceva timp socrul meu si-a adus mama, dintr-un oras indepartat, sa locuiasca cu el in aceeasi camera in casa mamei soacrei mele. Ce cadru legal exista pentru a o scoate pe aceasta femeie din casa? Am mers la politie si dansii mi-au spus sa astept sa se termine partajul.
Cel mai recent răspuns: sraul_88 , utilizator 14:13, 11 Ianuarie 2018
Pai daca acea casa e a mamei soacrei, ce partaj fac, pe ce ?
Nu am inteles nici eu! Instanta cred ca a tinut cont ca socrul meu a facut imbunatatiri la casa si a mai construit niste camere acolo si de faptul ca tatal soacrei mele este decedat si astfel ii revine si ei parte din mostenire. Habar nu am! Mi se pare de-a dreptul strigator la cer ceea ce se intampla acolo!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune PopaGabriela PopaGabriela Buna ziua, Dupa decesul socrului (1983) nu s-a facut succesiunea. A ramas in viata soacra mea. Noi am locuit cu ei si inca locuim cu soacra. Ce drepturi are ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune mihaela_let mihaela_let Buna ziua Nu am mai scris de aproximativ 1 an pe acest forum, dar am incercat sa urmaresc pe cat se poate subiectele care ma interesau. Insa nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua bb_yasmi bb_yasmi buna ziua revin cu o noua problema :( am sa scriu detaliat de la inceput pt a fi cat mai clar. am primit avans pt un imobil. imobilul este al soacrei mele ... (vezi toată discuția)