avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abrevieri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Abrevieri

Abrevieri juridice
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
Alina040404, utilizator
inc. = inc.ulpat
Probabil inculpat.
Obiectul infractiunii de evaziune s-a produs din inchirierea unor imobile, mai exact nedeclararea lor autoritatilor competente. Ar putea fi vorba despre abrevierea "inc." legata de inchiriere?
Multumesc!
Din primul mesaj pe care l-ati sters parea a fi vorba despre o persoana si nu de o activitate. Postati intreaga fraza si eventual mai mult din hotararea instantei pentru a intelege contextul.
Mergeti la instanta si luati incheierea sa va lamuriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drop shipping, impozit , taxe etc. 2017. există riscuri dacă nu nu îmi desfășor activitatea într-o formă organizată? Lucifer123 Lucifer123 Salut! Eu am 17 ani si vreau sa ma apuc sa fac drop shipping de pe amazon sau alliexpress pe ebay, adica listez pe ebay un produs de pe amazon sau alliexpress ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala urmarire penala. HoreaD HoreaD Cercetat pentru evaziune fiscala. Infractiunea s-a produs pe raza judetului Alba, domiciliul este tot in judetul Alba. Reclamatia a fost facuta in Bucuresti. ... (vezi toată discuția)
Atentie !!! cum stopam infractiunile de : inselaciune, evaziune fiscala, furt, distrugere, fals si uz de fals, trafic de influenta, etc., comise de proprietari si chiriasi !? cretu49 cretu49 In primul rand doresc sa adresez un calduros salut tuturor utilizatorilor, consultantilor si avocatilor inscrisi pe acest site. Este pentru prima data cand ... (vezi toată discuția)