avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa in baza hotararilor judecatoresti
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa in baza hotararilor judecatoresti

Daca am luat o parte din aceasta taxa,cum procedez continuare?Mai depun cererea?
Cel mai recent răspuns: ionica52 , utilizator 16:32, 11 Ianuarie 2018
Depuneti cerere pentru punerea in executare a sentintei judecatoresti .
Sentinta judecatoreasca afost pusa in executare pentru ca am luat o parte din bani.Pentru a primi restul de bani din taxa ce ar trebui sa fac? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Instiintare de castigare in instanta a taxei auto Drujescu Drujescu Buna ziua.Am primit o instiintare de castigare a sumei ce am platit-o pt.taxa auto.Au trecut deja 45 de zile si nu am primit nimic referitor la vre-un recurs ... (vezi toată discuția)
Contestatie dispozitie de sanctionare disciplinara florinm. florinm. Bun gasit tuturor. Am urmatoarea problema: am fost sanctionat disciplinar cu reducerea salariului cu 5% pentru o luna, in martie anul trecut.Am contestat ... (vezi toată discuția)