Am nevoie de ajutorul Dvs .Ma aflu intr-o situatie neplacuta si anume : lucrez de cateva luni la o noua firma iar relatiile cu sefa mea nu sunt tocmai bune fapt care o determina sa-mi vaneze toate greselile ( care fara se vreau se intampla fiindca sunt si noua si la care oricum am cautat sa minimalizez efectul ) .Ca urmarea se poare ca doreste sa ma dea afara fara drept de apare-sanctiune disciplinara.va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca am cum sa ma apar.
Fiecare trebuie sa ne asumam greselile, sa invatam sa nu le repetam si sa mai lasam capul plecat cateodata.
Se poate sa ne para minore greselile pe care le facem, dar s-ar putea sa fie doar impresia noastra.
In situatoia prezentata de dvs. cred ca si dvs. aveti o parte din vina,dar si sefa dvs..
De cele mai multe ori greselile trec pe plan secund in cadrul relatiilor de munca, deorece pe primul plan este atmosfera locului de munca,comportamentul pe care il avem in anumite situatii,respectarea regulilor de disciplina a munca,de organizare a muncii,etc. .
In situatia dvs. ar trebui sa aveti o discutie cu sefa dvs. si sa regretati ceea ce s-a intamplat,faptul ca ati gresit, comportamnetul pe care l-ati avut, si impreuna gasiti o solutie de aplanare si de remediere a atmosferei create.
"Vreau" sa lucrez aici caci e greu de gasit in alta parte in aceste vremuri . Referitor la ROI , fisa postului si contractul colectiv de munca acestea lipsesc .
Legat de greseli mi le asum si oricum nu au condus la pierderi pentru angajator tocmai de aceea nu consider ca trebuie sa se ajunga la sanctiune disciplinara .
Multumesc tuturor pentru atentia acordata si sper sa se finalizeze cu bine .
Atata vreme cat nu aveti o fisa de post de post semnata si o declaratie ca ati luat la cunostinta prevederile ROI, orice sanctiune dispusa este nula pentru ca se considera ca fara aceste acte obligatorii de semnat dvs nu stiati ce reprezinta sau nu abatere.
Orice sanctiune dispusa este considerata nula si daca nu a fost indeplinit procedeul de cercetare disciplinara prealabila.