avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... memoriu presedinte cum se incepe va rog ajutati-ma
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

memoriu presedinte cum se incepe va rog ajutati-ma

doresc sa trimit un memoriu catre presedintele AUSTRIEI si nu stiu cum sa il formulez vreau sa specific urmatoarele puncte si anume am sotul inchis in viena are de ispasit o pedeapsa de 2 ani si jumatate plus 10 luni coada si doresc sa ii reduca din pedeapsa cateva luni ,mentionez ca a efctuat 10 luni pana acum din pedeapsa,doresc intelegere avand in vedere ca am un nou nascut de 2 luni si singurul venit este alocatia copilului iar sotul este singurul intretinator . va rog daca se poate sa imi trimiteti un model de memoriu .
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2009
neagu lidia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 18:36, 15 Octombrie 2009
Buna ziua,

formula care ar putea sa fie corespunzatoare este Excelenta;

incercati si pe Google si vedeti ca exista multe site-uri care incep cu 'How to....";

ar fi bine sa o faceti direct in germana;

Succes!

Avocat Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare e401 si e411, necesitate traducere micmaria micmaria BUNA ZIUA. Va rog frumos sa-mi spuneti daca Formularele E411 si E 401 trebuie traduse pe limba(germana) in tara in care voi depune cererea pentru a beneficia ... (vezi toată discuția)
Care este stagiul minim de cotizare la pensie in austria si germania? mirelavl mirelavl Buna ziua! As dori sa va intreb care este stagiul minim de cotizare pentru obtinerea unei pensii in Austria si in Germania. Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în ... Rareș Andrei Rareș Andrei Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în Germania as vreau și eu sa ma ajutați cu un răspuns este arestat pentru conducere fără ... (vezi toată discuția)