avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt însărcinată iar soțul meu vrea să ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt însărcinată iar soțul meu vrea să divorțeze. Ce trebuie să fac și la ce să mă aștept?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati intr o problema.
Sunt însărcinată in 7 luni si sotul meu vrea sa divorteze, ba ma mult vrea sa ma dea in judecata.Ce trebuie sa fac eu in situatia asta si la ce trebuie sa ma astept??
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: viorelnet , utilizator 08:04, 13 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca el isi doreste sa divorteze, iar dvs nu, va trebui sa va actioneze in judecata.
Ce trebuie sa fac eu in situatia asta

Nimic, doar sa asteptati sa fiti citata. Apoi actionati functie de ce va doriti.
la ce trebuie sa ma astept??

La un divort.
Conteaza din ce motive cere divortul, Daca de ex scrie nistre motive si nu le poate dovedi, iar dvs va opuneti divortului, se poate sa i se respinga cererea.

Un divort mai ales in situatia dvs, e dureros, dar nu puteti tine pe cineva casatorit daca nu vrea.
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Multumesc frumos pentru raspunsuri, o sa astept sa ma citeze si vom vedea ce va urma
De ce vrea sa te dea în judecată sub ce pretext?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort kristi kristi desi am un handicap neuropsihic gr 1in decembrie m-am casatorit cu o femeie sanatoasa. Pana la casatorie au fost 3 luni de basm aproape intre noi. de a 2a zi ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor roxanaandrei77 roxanaandrei77 Buna ziua sunt casatorita si urmeaza sa am un copil in cazul unui divort eu revin la numele de dinainte de casatorie dar copilul meu ramane pe numele ... (vezi toată discuția)
Refuz divort amelya78 amelya78 Buna. Sotul meu vrea sa divorteze dupa 13 ani de casnicie. Eu nu vreau. Pot sa refuz divortul si cum? (vezi toată discuția)