avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna,sunt divortat si platesc pensie alimentara la minor 25%din salariu minim pe economie. Intrebarea mea este cat trebuie sa platesc eu acum, adica trebuie sa socotesc dupa salariu brut sau net? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:47, 12 Ianuarie 2018
Buna seara,
Venitul NET!
Venitul minim NET a crescut de la 1.065 în decembrie-2017, la 1.162 în ianuarie-2018.
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
Dapix, utilizator
Cand s-a stabilit pensia, erati angajat, ati adus adeverinta de salariu?
Nu eram angajat dar asa a hotarat instanta

Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
E, atunci cum a hotarat ? in ce suma ? sunt sigura ca in afara de raport, va e trecuta si suma. Cat era atunci salariul minim ? De cand aveti hotararea, cu ce data ? V-a stabilit cumva la net ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere recalculare pensie alimentara ALINA 1993 ALINA 1993 Buna ziua, Dupa cum stiti incepand cu 01.01.2018, salariul minim pe economie s-a modificat la 1900 lei. Copilul meu are varsta de 3 ani, dupa nastere cand s-a ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere copil Vlaicu Ana Vlaicu Ana Daca nu are venituri, este obligat la plata pensiei de intretinere a unui minor si daca da, care e suma minima pe care trebuie s-o plateasca? (vezi toată discuția)
Pensia alimentara ellyelly ellyelly buna ziua in urma cu cateva zile s-a pronunta decizia divortului meu dupa aproape un an de zile avand la vedere ca este vorba si despre un minor in varsta de 7 ... (vezi toată discuția)