avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... permis de sedere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

permis de sedere

Buna ziua . ma numesc andreea si am si eu o intrebare . Acum 1 an,m-am maritat cu un cetatean arab,pentru faptul de a putea intra romania,cu scopul de asi vedea rudele ! A fost o casatorie din interes . acum,nu mai pot scapa de el . cum pot face sa desfac casatoria,si sa ii iau dreptul la permisul de sedere ? Va intreb pe dvs,pentru ca aveti experienta in cazuri similare . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Matei CHIRILOV , Avocat 22:30, 11 Ianuarie 2018
Divortati de respectivul domn.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de cetatean strain si pierderea drepturilor acestuia in romania, ue ElenaLC ElenaLC Buna seara, Am primit numai cuvinte de lauda la adresa dumneavoastra si sper din suflet ca ma puteti ajuta cu un raspuns (articole din lege, explicatii, ... (vezi toată discuția)
Se pedepseste casatoria de convenienta ? alexandru_irimia85 alexandru_irimia85 daca te casatoresti cu un cetatean de alta nationalitate si o faci de convenienta ce riscuri poti avea ? (vezi toată discuția)
Casatoria cu cetatean non-ue missuri missuri Buna seara!ma numesc andreea si am o intrebare,la care sper sa primesc un raspuns.sunt casatorita in italia cu un cetatean din maroc.as dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)