avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plangere contraventionala - aceeasi speta, 2 dosare si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plangere contraventionala - aceeasi speta, 2 dosare si 2 decizii diferite

Buna seara,

Astazi am primit o hotarare civila (din data de 14 septembrie 2017) asupra unei contestatii ce am facut-o impotriva unei amenzi de la Politia Rutiera si ma confrunt cu o situatie tare bizara si anume:
1. hotararea civila pe care am primit-o imi spune ca mi s-a anulat "cererea de chemare" si ca a fost judecata in in dosarul nr.X-complet C16 camera de consiliu Jud.Cornetu, dosar despre care niciodata nu am auzit. Deasemenea ca as fi fost citat, ca mi s-a pus in vedere sa timbrez (?!?), concluzia fiind ca s-a respins deoarece nu am depus "cererea de chemare in judecata" in numarul de exemplare cerute, totul in conditiile in care am trimis din start in 4, nu 3 exemplare, argumentat totul, inclusiv am mentionat martorii cu tot cu adrese s.a.m.d.. Toate despre care vorbesc mai sus nu am avut cunostinta de ele pana acum.
2. aceeasi speta este tratata de catre Jud.Cornetu in dosarul Y - complet C3 (prim termen 17. octombrie 2017) si unde am avut ultimul termen in luna decembrie, luna cand de altfel a fost si audiat un martor dintre cei 2 propusi de catre mine, urmand ca in data de 19.12.2017 sa apare si pronuntarea prin mi admite plangerea depusa de catre mine si inlatura absolut toate sanctiunile ce mai erau implicate.

Eu ce ar trebui sa fac in situatia de fata?

Multumesc!

Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
maxx_maxxx2004, utilizator
Cel mai recent răspuns: maxx_maxxx2004 , utilizator 13:46, 12 Ianuarie 2018
Este posibil ca in primul caz sa fie o eroare.
Cat timp aveti o solutie in cauza dvs nu are trebui sa fie nicio problema.
Puteti verifica si pe portal.just.ro care este situatia dvs si daca exista sau nu doua cauze diferite.
Buna ziua,

Pe portal sunt 2 numere de dosar pt aceeași cauză: prima pt care am primit hotararea civila si despre care nu mi s-a comunicat vreodată ceva si a fost respins si alt dosar unde am avut termene si audiere de martori si mi-a fost admis.
Situația este tare bizară ținând cont ca de la bun început am trimis totul in regula(nu este prima contestație ce o fac) si cu toate acestea in dosarul in care mi s-a respins se motivează ca nu am trimis numarul necesar de copii in cdt in care eu am trimis 4 bucăți de la bun început !?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martori in procesul de divorț cornycorny cornycorny Buna dimineața, sunt în divorț cu soția am avut termen pe 23 februarie, fiind prezenți și martori. Am semnat o declarație că suntem de acord cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita popalucian popalucian Am facut contestatie la o executare silita pe data de 26.10.2016. Intre timp am aflat de pe http://portal.just.ro/ urmatoarele : 03.03.2017 Ora ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minori danielapopa25 danielapopa25 ce inseamna dispune ca autoritatea parinteasca asupra minorilor sa fie exercitata exclusiv de catre reclamanta.adica reclamanta fiind mama minorilor.daca ma ... (vezi toată discuția)