avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cum scot un coasigurat?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cum scot un coasigurat?

Buna ziua,mama mea este coasigurata cu mine de câțiva ani,de câteva luni s a angajat si apare in sistem si asigurată si coasigurata.Locuim in județe diferite,unde trebuie sa mergem ca sa reglam lucrurile?as vrea sa fac eu acest demers ptr ca ea nu se pricepe
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 08:26, 12 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La dvs.la serviciu anuntati in scris ca mama dvs.nu mai este coasigurat la sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)
Coasigurat care munceste 2 luni Manea Daniel Manea Daniel Buna ziua!! Soția mea nu este angajată de câțiva ani , fiind coasigurat in sistemul de sanatate. Am dus de la Anaf acea adeverință cum ca nu are venituri ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate, coasigurat constantindana constantindana Parintii mei nu au nici un venit . Acum mama are nevoie de o interventie chirurgicala . Care este asigurarea minima pe care trebuie sa o platesc pentru a putea ... (vezi toată discuția)