avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract ORANGE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract ORANGE

Sintem o societate si ni s a facut o oferta pe net pentru un abonament.
Mi s a trimis pe net un act aditional care difera putin de oferta de pe net adaugindu mi un numar nou.
A justificat ca pentru a mi oferi internet la cantitatea din oferta trebuie introdus un numar nou.
Dupa ce am semnat am observat ca m au pacalit.
Se aplica OUG 34/2014 in aceasta situatie?
Nu am luat nici un telefon.
Ce se mai poate face pentru anularea actului aditional?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: DIANA POPESCU , Avocat 10:28, 16 Ianuarie 2018
Ordonanta nr. 34/2014 se aplica oricarui contract incheiat intre un profesionist si un consumator, inclusiv contractelor de servicii de comunicatii electronice sau a unor servicii de acces si conectare la retele publice de comunicatii electronice, precum si de livrare a unor echipamente terminale care au legatura cu furnizarea serviciului.
Pe de alta parte, ordonanta nu se aplica contractelor incheiate cu furnizorii de servicii de comunicatii electronice prin telefoane publice cu plata, pentru utilizarea acestora sau incheiate pentru utilizarea unor conexiuni unice, care presupune executarea unei singure prestatii, realizata simultan incheierii contractului si nemijlocit prin intermediul telefonului, internetului sau faxului, ca urmare a solicitarii consumatorului.
Puteti transmite o notificare in care sa va exprimati nemultumirea, incercand o renegociere,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum internet depasit cu 741 euro la vodafone - nejustificat Gianina B Gianina B Buna ziua, Am urmatoarea problema cu compania de telefonie mobila Vodafone, m-au contactat sa ma anunte ca cu o zi inainte (11.12.2020) am depasit consumul de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie wergy wergy Buna ziua, Am incheiat cateva contracte cu o firma de telefonie,cablu tv si internet iar de unele servicii nu sunt multumit si am solicitat rezilierea a ... (vezi toată discuția)
Probleme romtelecom Nicolay Nicolay Buna seara Am si io o problema am contract pe 2 ani cu Romtelecom servicii internet si telefonie mai mult pt internet si nu puteam far telefon \"pacalaeala ... (vezi toată discuția)