avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce se intampla daca nu mai pot plati un credit si nu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce se intampla daca nu mai pot plati un credit si nu au ce sa imi ia?

Buna ziua. Ce se poate intampla daca am contactat un credit si nu il mai pot rambursa? Mentionez ca nu sunt angajat si nici nu detin casa, masina sau alte bunuri asemanatoare. Ce ar putea sa imi ia sau ce consecinte voi suporta? Va multumesc.
Veti trai permanent cu ideea ca oricand cineva va poate lua din salariu, pentru ca probabil va veti angaja, veti putea fi executat pe un bun pe care il veti dobandi in viitor
Nici o consecinta in afara de faptul ca probabil or sa va streseze firmele de recuperare si nu o sa puteti lua alt credit .Va trebui sa fiti atent la veniturile incasate banuiesc ca nu traiti cu aer ,sa va feriti sa dobanditi bunuri mobile si imobile pe numele dvs si atat.Va puteti considera un Robin Hood modern.
Pentru moment , sunteti insolvabil.Insa daca veti dobandi un bun, ori veti realiza venituri, executarea silita va fi initiata.

Totusi, este aplicabil termenul de 3 ani, termenul general de prescriptie, care poate curge de la data ultimei plati efectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii ale tatălui decedat mirelush75 mirelush75 Tatal meu a decedat de patru luni si avea un credit la banca. Am depus actele pt. asigurarea de viata facuta de banca respectiva dar nu s-a aprobat.Am primit ... (vezi toată discuția)
Ce executa daca nu am nimic ? bvflorin bvflorin Sunt debitor intr-un credit bancar pentru persoane fizice, obtinut fara garantii materiale sau coplata sau giranti. In ce masura creditorul (sau institutia de ... (vezi toată discuția)
Executarea silita o alternativa convenabila? mateialex mateialex Buna ziua dragi useri. Iata si discutia de azi. Am un credit de nevoi personale fara garantie acordat in 2008. e 2012 si datorita vremurilor in care raim rata ... (vezi toată discuția)