avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de proba

contract nedeterminat cu perioada de proba de 90 zile
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 12 Ianuarie 2018
Care este nelamurirea dvs. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada nedeterminata semnat -insarcinata Aflorina1994 Aflorina1994 Buna seara! Am o intrebare / nelamurire si mi-as dori sa stiu daca imi puteti oferi o parere. Mi-am schimbat locul de munca pe 15 nov , ulterior am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Lucrez intr-o continua perioada de proba Alexandrina  Iacob Alexandrina Iacob Buna ziua , Am si eu o nelamurire , cu privire la contractul de munca .M-am angajat la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata si perioada de ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba si concediul maternal Diana P Diana P Buna ziua, Am o nelamurire si sper sa fie cineva care sa ma poata ajuta cu un raspuns. Sunt angajata la firma actuala din luna august 2013. Din august pana ... (vezi toată discuția)