avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM Perioada Nedeterminata Semnat -Insarcinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM Perioada Nedeterminata Semnat -Insarcinata

Buna seara!
Am o intrebare / nelamurire si mi-as dori sa stiu daca imi puteti oferi o parere.
Mi-am schimbat locul de munca pe 15 nov , ulterior am aflat ca sunt insarcinata. Contractul este semnat pe perioada nedeterminata. Legal, stiu ca exista cele 90 zile in care ambele parti pot renunta la contract, fara un motiv anume. Eu nu i-am notificat inca (lucrez de acasa) si ma gandesc daca este mai ok sa astept trecerea celor 90 zile (15 febr ) sau sunt protejata in vre-un fel. (Vorbim despre o multinationala)
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 25 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă puteți aștepta să treacă perioada de proba, ar fi bine pentru dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitatea preavizului la schimbarea locului de munca ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua, Am si eu o nelamurire m-am angajat cu contract pe perioada nedeterminata (dar mi-a spus ca potrivit codului muncii 90 de zile se considera ... (vezi toată discuția)
Sarcina 18 săptămâni si locul de munca Alisalexis Alisalexis Buna subt angajata de o săptămână si 2 zile ca si casieră cu contract pe perioadă nedeterminata si 90 de zile perioadă de proba. Recent am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Nou angajată însărcinată Baby28 Baby28 Buna seara, am si eu o nelamurire. In prezent sunt angajata la o firma de doar 3 saptamani jumate, de 2 zile am aflat ca sunt insarcinata. Demisia la fostul ... (vezi toată discuția)