avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nou angajată însărcinată
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nou angajată însărcinată

Buna seara, am si eu o nelamurire. In prezent sunt angajata la o firma de doar 3 saptamani jumate, de 2 zile am aflat ca sunt insarcinata. Demisia la fostul loc de munca este facuta de 2 saptamani deci nu am avut intreruperi.
1. Exista posibilitatea sa fiu data afara tinand cond ca sunt abia venita in firma, cand voi spune ca sunt insarcinata?
2. Conteaza la indemnizatie ca am schimbat locul de munca?
3. Lucrez la bucatarie unde sunt multi factori de risc( ridicat greutati, podea vesnic alunecoasa, iesit in frig, agitatie continua, etc), cine va lua masurile pt menajarea mea?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Baby28 , utilizator 10:55, 21 Februarie 2018
Ai contract de munca nedeterminat?
Nedeterminat cu perioada de proba de 90 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident la locul de munca draky90 draky90 Buna ziua,nu stiu daca am postat unde trebuie,iar daca nu,imi cer scuze,dar am o intrebare: -am suferit un accident la locul de munca mai grav,(mai pe ... (vezi toată discuția)
Necesitatea preavizului la schimbarea locului de munca ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua, Am si eu o nelamurire m-am angajat cu contract pe perioada nedeterminata (dar mi-a spus ca potrivit codului muncii 90 de zile se considera ... (vezi toată discuția)
Insarcinata - pot schimba locul de munca? Ana_Neamt Ana_Neamt Buna ziua, Numele meu este Ana si am o mare nelumurire. In prezent sunt angajata la o firma in oras, de aproximativ 2 ani de zile. De 2 saptamani tocmai am ... (vezi toată discuția)