avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Publicarea datelor personale și a fotografiilor in ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Publicarea datelor personale și a fotografiilor in spațiul public fără acordul meu

Ce pot face dacă cineva a distribuit pe Facebook o fotografie cu mine și copilul meu însoțită de injurii și amenințări și numărul meu de telefon? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: danutz_a67 , utilizator 23:44, 14 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc

Silvia Zaharia a scris:

Puteți să acționați în instanță persoana care a publicat fotografia Dvs. și a copilului precum și numărul de telefon dar, totul este să cunoașteți identitatea celui care a săvârșit fapta.

Aveți șanse reale de a câștiga procesul, întrucât au fost încălcate, în cazul pe care îl prezentați, mai multe dispoziții legale, însă, cu condiția să puteți proba identitatea celui care a făcut postarea.

Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimare prin calomnie si insulte iioanapana iioanapana Buna ziua! O persoana care, in trecut, m-a amenintat si a adus injurii la adresa mea, insa am ales sa rezolv amiabil problema, acum posteaza un anunt calomnios ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . am fost fotografiata ,in si langa masina mea ,ocupand ... gabriela cailean gabriela cailean Buna ziua . Am fost fotografiata ,in si langa masina mea ,ocupand ilegal jumatate de trecere de pietoni. Un individ mi-a facut poze mie si evident si masinii ... (vezi toată discuția)
Cont fals pe facebook in numele meu nicusor3479 nicusor3479 Tocmai am descoperit, cu ajutorul unui prieten, ca cineva s-a folosit de datele mele inclusiv de fotografii cu imaginea mea si a creat un cont pe facebook. ... (vezi toată discuția)