avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... FIRMA FANTOMA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

FIRMA FANTOMA

Peste 20 de firme au fost inselate in dec.2005 de administratorul unui SRL. Acesta a achizitionat marfuri diverse platind cu CEC barat a semnat si stampilat facturile de achizitie, contracte de vanzare-cumparare iar la scadenta a intrat in incidenta bancara. El este liber, de negasit, iar furnizorilor li se cere sa cheltuiasca bani in continuare pe procese ce nu par a fi in stare sa puna lucrurile la punct. Organismele statului nu se implica in cazul in care se vede clar ca e vorba de jaf calificat de scara mare?
Cel mai recent răspuns: Crist , utilizator 16:27, 11 Februarie 2006
Nu sunteti singura doamna care ajunge la concluzia ca institutiile statului nu-si protejeaza cetatenii..........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajarea unui imobil grevat de sechestre asiguratorii sammy44 sammy44 sunt coproprietara unui imobil care urmeaza a fi partajat. in urma divortului mi s-a incredintat spre crestere copilul. apartamentul este grevat de sechestre ... (vezi toată discuția)
Suveica / fila cec fara acoperire/bilet la ordin fara acoperire avoff avoff Va rog sa ma ajutati cu urmatorea speta : In anul 2003 am vandut catre [XXXXXXXXX] SRL din Bucuresti mai multe marfuri.Pentru acestea am primit de la ... (vezi toată discuția)
B.o. garantie anca.m anca.m Buna ziua. Am o nelamurire. O cunostinta apropiata este administrator unic la un srl, obiect de activitate transporturi rutiere. Are o factura neachitata la un ... (vezi toată discuția)