avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxă auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxă auto

Buna ziua am și eu o întrebare în 2016 am cumpărat o mașină taxă auto a fost plătită de vechiul proprietar eu la cumpărare nu am mai plătit-o din nou!! Deși taxă nu a fost recuperata a-și dori sa știu dacă o pot eu recupera anul acesta chiar dacă nu detin acte cum ca a fost plătit-o și nu a fost recuperata cred ca taxa a trecut de pe vechiul pe noul proprietar adică pe mi e va mulțumesc??
Cel mai recent răspuns: Aurelgruescu , utilizator 12:03, 13 Ianuarie 2018
Dv nu puteti solicita restituire taxa deoarece nu aveti document justificativ care sa dovedeasca ca dv ati achitat taxa
Înseamnă că taxă nu o pot eu recupera doar cel care a plătit-o eu am înțeles că taxă ar fi trecut de pe vechiul pe noul proprietar

ynocentta a scris:

Dv nu puteti solicita restituire taxa deoarece nu aveti document justificativ care sa dovedeasca ca dv ati achitat taxa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism avram172 avram172 Buna ziua. In noiembrie 2015 am vandut un autoturism care era inscris pe numele meu, incheind in acest sens acte de vanzare cumparare, am dat si certificatul ... (vezi toată discuția)
Taxa auto Andreea but Andreea but Bună,Mi-am înmatriculat și eu autoturismul în dec anul trecut (2016)și am plătit taxa auto în jur la 500 de euro.asi dori sa sti dacă mai pot recupera ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata datorii asociatie locatari (datorii facute inainte de dobandire bun) fax fax Buna ziua. Am cumparat in anul 2016 un apartament cu 2 camere (cu acte notariale, tot ce trebuie, legal...). Imi aduc perfect aminte ca in anul 2016 vechiul ... (vezi toată discuția)