avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta de venit CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta de venit CCC

Buna ziua.
1. Punctul I din adeverinta de venit se completează si in cazul in care TATAL isi ia ultima luna din concediul de crestere a copilului?
2. In cazul in care tatal si-a schimbat locul de munca dupa nasterea copilului, ultima parte din punctul I, care face referire la "aprobarea concediului de crestere a copilului incepand cu data de", se completeaza de catre noul sau vechiul angajator?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Nelamurire completare adeverinta venit pentru concediu pentru cresterea copilului monica.daliu monica.daliu Buna ziua. Am cateva nelamuriri legate de completarea adeverintei de venit pentru obtinerea indemnizatiei de crestere a copilului. Mai intai cateva ... (vezi toată discuția)
Cic 2 ani Vioreld Vioreld Buna ziua. Imi puteti spune unde gasesc detalii despre cum se completeaza adeverinta pentru o persoana care intra in concediu crstere copil. Multumesc. (vezi toată discuția)
Nelamurire completare adeverinta indemnizatie ccc mirrona80 mirrona80 Am si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva. Daca anterior nasterii copilului am mai avut un loc de munca, insa am incheiat activitatea acolo cu 3 luni ... (vezi toată discuția)