avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nelamurire completare adeverinta indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nelamurire completare adeverinta indemnizatie CCC

Am si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva. Daca anterior nasterii copilului am mai avut un loc de munca, insa am incheiat activitatea acolo cu 3 luni inainte de nasterea copilului, trebuie completata adeverinta si de acolo ? Daca da, cum se completeaza prima parte, unde scrie ''se aproba concediul incepand cu data de..", tinand cont de faptul ca nu mai lucrez acolo.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mirrona80 , utilizator 20:05, 5 Februarie 2019
Trebuie completata o adeverinta si de acolo ....adica, veti depune atatea adeverinte cati angajatori ati avut in ultimii doi ani anteriori datei nasterii copilului ...
Buna, eu am avut aceeasi situatie - 2 angajatori in ultimele 12 luni dinaintea nasterii. Am luat adeverinta cu veniturile de la fiecare, iar partea cu "Se aproba concediul [...]" a fost completata doar de ultimul angajator. Pe adeverinta de la primul loc de munca nu s-a completat nimic din ce nu era cazul. Dosarul pentru indemnizatie a fost aprobat.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire completare adeverinta venit pentru concediu pentru cresterea copilului monica.daliu monica.daliu Buna ziua. Am cateva nelamuriri legate de completarea adeverintei de venit pentru obtinerea indemnizatiei de crestere a copilului. Mai intai cateva ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Georgiana1188 Georgiana1188 Buna seara! Am o mare nelamurire cu privire la indemnizatia pentru cresterea copilului. Urmeaza sa nasc in luna iunie 2015. Lucrez in domeniul educational- ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului maria_p_ioana maria_p_ioana Sunt insarcinata in luna a 5a avand un contract de munca din 21 august 2009 si cu o presusa data a nasterii in 9 iulie 2010, prin urmare in momentul nasterii ... (vezi toată discuția)