avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trebuie CIC menționat unui nou angajator?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trebuie CIC menționat unui nou angajator?

Sunt in ultima perioada a CIC. Nu ma voi întoarce la vechiul angajator. Am ajuns in faza de ofertare cu o firma, nu am menționat CIC in cv sau la interviuri, eu sunt încă angajata la vechea firma, dar cu contractul suspendat. Ce acte pot cere la întocmirea contractul de munca din care pot vedea CIC? Încerc sa îmi dau seama si sa discut cu ei asta acum, nu după ce vad actele respective.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:53, 13 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pot sa ceara o copie de pe dovada vechimii in munca (carnet de munca si/sau adeverinte de vechime).
Ok, si înțeleg ca acolo e vizibila perioada suspendării CIM. Dacă nu o cer, ulterior, in Revisal pot vedea ceva?
Mulțumesc frumos!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In REVISAL nu au cum sa vada asa ceva ..... fiecare angajator vede doar proprii salariati , nu si unde au fost inainte de angajare la el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba dancarbo dancarbo Am lucrat in perioada de proba 4 zile. Perioada aceasta va fi trecuta ca vechime daca contractul individual de munca a fost inregistrat la I T M (vezi toată discuția)
Procedura transfer salariati de la o firma la alta firma grigoruta gabriel grigoruta gabriel Care este procedura transferului salariatilor de la o firma la alta avand in vedere faptul ca cele doua firme au personalitate juridica distincta si deci nu ... (vezi toată discuția)
Etape mutare angajati dintr-o societate in alta Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu etapele de urmat pentru mutarea angajatilor pe o alta societate nou-infiintata cum ar fi: modalitatea de mutare (incetare ... (vezi toată discuția)