avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua,am o fetita de 2ani si3l,mentionez ca st casatorita de 6ani plus 2ani de relatie,in toti acesti ani am suferit fff mult,insa mi am tot zis ca se va schimba sotul,a fost agresiv si violent de la inceput,a dat in mine chiar si cu fetita in brate,a plecat de acasa de cate ori a vrut ,iesiri nejustificate,am fost despariti de 2ori ,a umblat cu alte fete in timpul acesta,l am iertat ,plus ca ai lui parinti il stiu cum e,dar tot pun paie pe foc,are patima jocurilor de noroc,a bauturii si agresivitatea in sange!!! Domiciliul din CI il avem la tara la el in Mh,dar noi stam in Craiova de la inceputul relatiei,....Am vorbit cateva cuvinte si am hotarat sa divortam ,are sanse de a castiga fetita?!? Ai lui parinti au o situatie financiara buna,insa imi este frica!!! Ce pot face??? Vreau sa ma mut din apartamentul in care stam cu chirie,in altul!!!
Cel mai recent răspuns: Mirela Eliza , utilizator 12:25, 15 Ianuarie 2018
Puteti pleca oricand cu copilul , nu sunteti obligata sa suportati acest comportament al sotului .Veti castiga copilul in mod sigur avand in vedere varsta minorei si comportamentul sotului . Mergeti la un avocat sa formulati actiunea de divort si pentru stabilirea domisiliului minorei, exercitarea drepturilor parintesti, Veti dovedi cu martori cele sustinute.
Multumesc,st foarte disperata,ma ameninta ca imi ia copilul!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului oltean loredana oltean loredana as vrea sa stiu daca am sanse sa pierd fetita de 4 ani daca sotul ramane cu locuinta eu avand posibilitatea sa o cresc locuind in chirie; motivele divortului ... (vezi toată discuția)
Pana la divort... teodora2009 teodora2009 Buna ziua! As dori sa ma lamuriti intr-o problema mai delicata, dar sa incep cu inceputul. Eu si sotul meu suntem casatoriti de 3 ani si avem o fetita de 11 ... (vezi toată discuția)
Pot castiga custodia fetitei?ce trebuie sa fac? Ion Bianca Elena Ion Bianca Elena Buna ziua.Ma numesc Bianca,am 21ani,am avut o relatie de aproape 6ani ,din aceasta relatie a rezultat o fetita sanatoasa si frumoasa.Problema este ca de cand ... (vezi toată discuția)