avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drept de proprietate intelectuală
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drept de proprietate intelectuală

Bună ziua!
În cazul unui angajat (cu contract), al unei societăți comerciale private dîn sectorul industriei alimentare, având ca obiect al muncii crearea și implementarea de rețete și tehnologii noi, (de ex. produse lactate, produse zaharoase etc), poate fi salarizat pe baza dreptului de proprietate intelectuală? În acest caz este obligatorie obținerea unui brevet?

Mulțumesc anticipat!
ing. G. Popa
Cel mai recent răspuns: gabiec , utilizator 14:40, 13 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un drept de proprietate intelectualã poate fi deþinut de cãtre 2 sau mai multe entitãþi? Adrian1483 Adrian1483 Doua entitati - societati comerciale, sau o societate si o persoana fizica, sau alte tipuri de entitati cu personalitate juridica - pot detine ambele acelasi ... (vezi toată discuția)
Vanzare talpos iustin talpos iustin vreau sa vand in piata carne de pasare. de ce autorizatii am nevoie? am intreprindere individuala pe ferma. astept raspuns. multumesc (vezi toată discuția)
Idee joc online brandon5 brandon5 Buna ziua. Am o idee de joc online, joc care nu este cunoscut nici national, nici international. Cum ma pot proteja fata de un eventual furt de idee, ... (vezi toată discuția)