avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drept de proprietate intelectuală
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drept de proprietate intelectuală

Bună ziua!
În cazul unui angajat (cu contract), al unei societăți comerciale private dîn sectorul industriei alimentare, având ca obiect al muncii crearea și implementarea de rețete și tehnologii noi, (de ex. produse lactate, produse zaharoase etc), poate fi salarizat pe baza dreptului de proprietate intelectuală? În acest caz este obligatorie obținerea unui brevet?

Mulțumesc anticipat!
ing. G. Popa
Cel mai recent răspuns: gabiec , utilizator 14:40, 13 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Idee joc online brandon5 brandon5 Buna ziua. Am o idee de joc online, joc care nu este cunoscut nici national, nici international. Cum ma pot proteja fata de un eventual furt de idee, ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune - brevet de inventie iandreea iandreea Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine cu un contract de cesiune a unui brevet de inventie si,daca se poate,sa-mi spuneti ce acte imi trebuie pentru ... (vezi toată discuția)
Pierdere drepturi osim Pixelut Pixelut Cu ani in urma am inregistrat la OSIM un model industrial, primind in acest sens si un certificat. Datorita neplatii taxelor de intretinere am fost decazut ... (vezi toată discuția)