avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate 126 zile
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate 126 zile


Ce formalitati trebuiesc indeplinite daca doresc sa imi schimb locul de munca? Mentionez ca momentan sunt in concediu de maternitate (prenatal). Ce formalitati trebuiesc indeplinite la vechiul loc de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 19 Ianuarie 2018
Depuneti o cerere de incetare a c.i.m., fie cu acordul partilor, fie prin demisie.
Mulțumesc pentru răspuns, dar din ce am citit eu nu - mi pot da demisia in timpul concediului medical ( respectiv prenatal și postnatal) corect? Apoi as vrea sa intru in concediu de creștere copil.
După a 42 zi de la naștere, imi pot depune demisia și apoi ar trebui sa semnez in aceeași zi alt contract de munca? Cererea pt CCC la noul loc de munca când se depune? Legal in 60 zile trebuie sa depun dosarul, dar nu se specifica nimic legat de angajator....
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2018
Adriana16.05, utilizator
Cine v-a spus ca nu va puneti da demisia in timpul concediului de maternitate, v-a indus in eroare.

Cererea pentru CCC la noul loc de munca se poate depune imediat dupa angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil si operarea in revisal elena6ro elena6ro Buna ziua, Avem o salariata care va naste in ianuarie 2015 si la sfarsitul lunii octombrie ar trebui sa intre in concediu prenatal (84 zile). Restul de 42 de ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil Andreeea1990 Andreeea1990 Bună ziua, am și eu o intrebare dacă se poate sa ma ajutați. În data de 20.12.2017 m-am angajat la firma am lucrat pana în data de 20.06.2019, în data ... (vezi toată discuția)
Demisie inainte de prenatal marian_coanda marian_coanda Buna seara, Ce sa intampla daca inainte a intra in concediul prenatal imi dau demisia? Mai am dreptul la concediul prenatal-postnatal de 126 de zile si ... (vezi toată discuția)