avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract de apa curenta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract de apa curenta

buna ziua, anul trecut am cumparat o casa si cand am trecut contractul de apa am citit in mod eronat apometru , eu am crezut ca ultima cifra nu se citeaste , si nu mi am dat seama ca e altfel de apometru , am trecut 102 m cubi in loc de 1002, ce e de facut ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:01, 4 Februarie 2018
mai stit asemenea cazuri ?
Nu sunteti nici primul si nici ultimul care transmit eronat indexul.
De cand ati facut contractul reprezentantul furnizorului nu v-a vizitat niciodata sa verifice indexul?
nu a venit nimeni , dar crd ca peste 2 saptamani o sa trec pe la ei si o sa le arat poza , am gasit si poza veche exact din ziua cand am facut contractul . o sa le arat pozele sa vedem ce or sa zica
Daca aveti ambele poze ati rezolvat problema.
Scoateti la imprimanta cele doua poze inclusiv proprietatile pozei, faceti click dreapta, properties, si apare o casuta cu informatii despre fotografie, (la rubrica de detalii_ data crearii, data modificarii, etc., print screen si gata.
multumesc , petru ajutor o sa merg vinerea viitoare la ei .

Alte discuții în legătură

Factura mare apa pasg pasg Buna dimineata!Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Locuiesc intr-un sat cu canalizare de la o firma privata.De unde plateam cam 60 lei, luna trecuta am platit ... (vezi toată discuția)
Cum se citeste corect acest tip de apometru ? Sandu111 Sandu111 Buna ziua ! Doresc sa stiu cum sa citeste mai exact acest tip de apometru ... (vezi toată discuția)
Cum se citeste corect un apometru? cristianapopa cristianapopa buna ziua! am o mare dilema ! cum se citeste corect un apometru?dc stie cineva cum il rog f.frumos sa-mi dea un raspuns ,si apoi o sa-i trimit toate datele ... (vezi toată discuția)