avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit

Buna ziua, acum 2 ani si ceva am imprumutat 700 de lei de la o firma gen IFN, Am fost contactata de o firma recuperare, dar de un an si ceva nu m-a mai contacta nimeni , Nu am primit nici-o instintare. Credeti ca datoria s-a prescris?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:52, 18 Ianuarie 2018
Nu, nu s-a prescris nici dreptul de a cere executarea dvs sulta.
Buna ziua, depinde. Cum ati fost contactata de firma de recuperare? In scris sau telefonic? Potrivit legii, trebuie sa fiti notificata oficial despre cesiune si despre noul creditor. Creditul, ati apucat sa-l rambursati, chiar si partial? Daca da, cat timp a trecut de la plata ultimei rate?
Sfat: ramaneti in pasivitate si nu luati legatura cu recuperatorii, nu platiti si nu semnati angajamente de plata pentru ca intrerupeti cursul perscriptiei.
Am fost contactata telefonic. Nu am platit nimic. Am imprumutat 700 de lei.
Termenul de prescriptie e de 3 ani, nu poate fi vb de prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie card credit iulibm iulibm In Ianuarie 2008 am facut un card de credit de 16000 la BCR. Din Mai 2008 nu am mai platit nici o rata. Acum am fost contactat de o firma de recuperare creante ... (vezi toată discuția)
Prescriere rata la banca ardnaxela15 ardnaxela15 Buna seara, As avea si eu o nelamurire: In 2003 am facut o rata pentru niste electrocasnice ( celebra rata doar cu buletinu). A fost facut pe maxim, maxim ... (vezi toată discuția)
Recuperatori Stelian_ Stelian_ Buna seara! v-as ruga sa-mi raspunde-ti la o problema. Astazi am primit un telefon de la o firma de recuparari care imi spune ca firma lor a cumparat o datorie ... (vezi toată discuția)