avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat fara cetatenie romana!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat fara cetatenie romana!

Buna ziua,
am si eu o intrebare, va rog, un cetatean strain, nu este din U.E. stabilit in Romania de 15 ani, casatorit cu o romanca, copii...nu are inca cetatenie romana, poate sa se angajeze la o societate din Romania? si cum, se urmeaza procedura obisnuita sau mai trebuie si alte demersuri, alte acte? si daca da, unde trebuie mers?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: steluta_2015 , utilizator 08:35, 17 Ianuarie 2018
Daca este casatorit , are carte de rezidenta ?
Da, are,este resident.

Cornel Vasile a scris:

Daca este casatorit , are carte de rezidenta ?

Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
steluta_2015, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, poate fi angajat ca si un cetatean roman
Va multumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

In acest caz, poate fi angajat ca si un cetatean roman

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strain,apatrid saed saed buna ziua,sunt strain traiesc in romania,sunt apatrid,nu detin o cetatenie nici o tara,acum sunt casatorit cu o romanca ,vreau sa stiu daca am acelasi drept ca ... (vezi toată discuția)
Angajare cetateni straini - republica moldova marian_bv marian_bv Buna ziua , Va rog sa imi spuneti daca o societate comerciala nou infiintata (actele abia au iesit) poate sa angajeze o persoana din Republica Moldova. ... (vezi toată discuția)
Obtinere rezidenta - cetatean non-ue kytana kytana Buna ziua si La Multi Ani! Sper ca dvs. ma puteti lamuri in urmatoarea privinta. Este vorba de un cetatean Libanez, casatorit cu o romanca. Cetateanul ... (vezi toată discuția)