avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul fara plata -Idemnizatie cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul fara plata -Idemnizatie cresterea copilului

Daca in perioada anterioara datei nasteri copilului (respectiv cele 12 luni de zile de care e nevoi pt a beneficia de indemnizatie pt cresteria copilului)exista 15 zile de fara concediu fara plata,care ar fi solutia, sau mai exact cum pot sa fac sa acoper cele 15 zile pentu a beneficia de indemnizatie pt cresteria copilului? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:00, 18 Octombrie 2009
se admite o intrerupere de 15 zile, prinurmare nu aveti ce acoperii
Va multumesc ff mult ..dar tot o nesiguranta cred am!
Interventie moderator:

DENUTA:
De ce puneti aceeasi intrebare pe doua topicuri?
Cititi raspunsul de pe celalalt topic initiat de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil mika2010 mika2010 Sunt in somaj din 27 noiembrie 2009 si insarcinata in 24 de saptamani,urmand ca nasterea sa aiba loc in prima jumatate a lunii Mai 2010.Pot beneficia de plata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului pentru mame studente la zi Ioana B. Ioana B. Sunt studenta in anul 2 la zi si in luna aprilie anul urmator (2011) trebuie sa nasc.As dori sa stiu daca , conform legii in vigoare, voi primi indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie ? seby tf seby tf Buna seara,am si eu o intrebare daca poate sa ma ajute cineva.Din 26 decembrie 2009 sunt in somaj si sunt insarcinata in luna a treia.Somajul il am pana in 26 ... (vezi toată discuția)