avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare pe cod caen inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare pe cod caen inchiriere

Buna ziua.
Am un spatiu inchiriat de la un proprietar, PJ , spatiu unde desfasor activitate de prestari servicii. Doresc , ca la randul meu si cu acordul proprietarului, sa subinchiriez o parte din spatiul acesta unei alte PJ ( care si aceasta va desfasura activ.comerciale) .
Trebuie sa ma autorizez pt aceasta activ de subinchiriere la ONRC? Adica sa obtin certificat constatator pt cod cean 6820.
ONRC ul zice ca nu . Multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: madalinap80 , utilizator 16:01, 15 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subinchiriere liviu2379 liviu2379 Buna ziua, sunt o II cu cod caen 8219 - Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat, pot sa ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere spatiu declarat punct de lucru ionela11 ionela11 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o alta SC. si am deschis si punct de lucru la ONRC in ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)