avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare pe cod caen inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare pe cod caen inchiriere

Buna ziua.
Am un spatiu inchiriat de la un proprietar, PJ , spatiu unde desfasor activitate de prestari servicii. Doresc , ca la randul meu si cu acordul proprietarului, sa subinchiriez o parte din spatiul acesta unei alte PJ ( care si aceasta va desfasura activ.comerciale) .
Trebuie sa ma autorizez pt aceasta activ de subinchiriere la ONRC? Adica sa obtin certificat constatator pt cod cean 6820.
ONRC ul zice ca nu . Multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: madalinap80 , utilizator 16:01, 15 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa -cod caen 6820 crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Daca o persoana fizica isi face PFA pentru a putea inchiria mai multe spatii de la un alt proprietar ...codul CAEN 6820 se aplica sau nu ? Daca ... (vezi toată discuția)
Cifra de afaceri din constructii luciana76 luciana76 Buna ziua, In momentul de fata am un imobil pentru care s-a incheiat procesul verbal de receptie finala si inregistrez venituri atat din vanzarea ... (vezi toată discuția)
Cod caen rusramona rusramona bun aziua am un bar-restaurant si vreau sa adaug coduri caen pentru : organizare evenimente si inchiriere spatiu evenimente, ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)