avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

dupa ce trimit prin posta demisia art79(8) de unde ridic carte de munca daca societatea va refuza sa mi-o dea?
cum formulez o demisie cu art79(8)
cum recuperez drepturile banesti?
daca refuza si dupa aceasta demisie trimisa prin posta sa-mi inchida cartea de munca si sa mi-o dea?pot trimite si la iteme o copie a demisiei pentru mai multa siguranta si pentru a fii sigur ca o vor inregistra?
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 09:29, 16 Octombrie 2009
Demisia se face printr-o simpla instiintare adresata angajatorului ca dupa expirarea perioadei de preaviz considerati contractul de munca incetat, cererea nu trebuie motivata. Dupa implinirea termenului de preaviz, angajatorul trebuie sa va inmineze o nota de lichidare unde puteti observa daca v-a achitata toate drepturile banesti si are obligatia sa va dea vcartea de munca incheiata, in caz contrar il puteti actiona in judecata
@vladviorel12: Va rog sa nu deschideti mai multe topicuri cu aceeasi tema. Scrieti in cel initial. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

nota explicativa ioan-s ioan-s mi s-a cerut nota explicativa pentru ca nu am fost la serviciu cu toate ca am plecat din mai multe motive: au refuzat sa- mi salariu, concediul de odihna LA EI ... (vezi toată discuția)
Probleme demisie alexandru.cenusa alexandru.cenusa In data de 18.11.2009, mi-am depus demisia. Am comunicat-o patronilor, iar pentru ca serviciile de contabilitate si de resurse umane sunt externalizate, am ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare contract de munca vreau_sa_stiu vreau_sa_stiu Buna ziua!Ce se intampla daca angajatorul nu doreste sa-mi elibereze decizia de incetare a cm? Demisia am trimis-o prin fax si am si martori.Va multumesc! (vezi toată discuția)