avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TABLOU FALS.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TABLOU FALS.

Eu am falsificat un tablou asa de bine ca expertii in arta au spus ca este un original. Cu toate acestea nu vreau sa vand tabloul, am vrut doar sa testez pe experti sa vad cat de buni sunt. In aceasta situatie pot sa vand tabloul fals facut de mine sau nu?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 19:15, 16 Decembrie 2021
LISONELTA300 a scris:

Ca sa nu mai zic ca pe piata romaneasca sunt mii de Grigoresti falsi.

Cred ca sunt cateva zeci de Grigoresti "originali" pe peretii holului din casa criticului de arta cu multe oua din Zambaccian, :))

Manastirea Agapia, capela Sixtina, agonie si extaz ...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Interventie moderator

Subiectul acestui topic este cu totul altul. Prin urmare, mesajele offtopic trebuie evitate sau purtate prin intermediul mesajelor private.
In caz contrar,mesajele/raspunsurile de acest gen vor fi sterse de administratori sau moderatori.
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Corect!

Care oua ? La ce va referiti?
Raspuns: daca-l vindeti ca pictat de dvs. nu comiteti nicio infractiune.

Daca il vindeti drept pictat de Grigorescu riscati sa ajungeti la parnaie. Idem pentru complicitate.
Ultima modificare: Joi, 16 Decembrie 2021
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tablouri theodor aman spartacus172 spartacus172 Mentionez ca strabunica mea Dora Mitescu a fost fina Aristiei Aman, cumnata pictorului Theodor Aman., iar stra-strabunicul meu Ioan Atanasie Mitescu a fost ... (vezi toată discuția)
Probleme cu tablourile lui theodor aman Hamarsold300 Hamarsold300 Conform declaratiilor sotiei lui Theodor Aman , ( doamna Ana Aman) . care au aparut in ziarul Adevarul din 28 februarie 1904, Ana Aman nu a vandut niciun ... (vezi toată discuția)
Tablou vechi danezu5 danezu5 Buna ziua, daca ajung cu un tablou vechi la o casa de licitatie pt a verifica daca este original, risc sa raman fara el? Mentionez ca nu am nici un fel de ... (vezi toată discuția)