avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi dupa deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi dupa deces

Tatal e decedat, posed certificatul de deces si am si un frate vitreg, ambii purtand numele tatalui! Problema e ca locuim in capete diferite ale tarii! Dupa deces, a lasat in urma sa un loc de casa care, de curand am aflat ca a fost dat altcuiva de catre bunici care la randul sau l-a vandul altei persoane fara acordul sau instiintarea mea sau a fratelui meu! Nu am fost anuntati de absolut nimic si am dori sa stim daca se mai poate ceva pt a relolva situatia
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:28, 15 Ianuarie 2018
Dacă imobilul respectiv era proprietatea bunicilor, nu aveti ce face.
Pot dispune de bunurile lor după cum doresc.
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru o eventuala mostenire,pls ajutati-ma! oanaboros oanaboros Buna ziua...am o nelamurire si sper ca dvs sa ma puteti ajuta...tatal meu a decedat in urma cu 10 ani,bunica mea din partea tatalui este in viata.Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament mostenit ancacatya ancacatya buna ziua,mama mea este mostenitoarea unui apartament ramas de la parintii ei(bunicii mei),Nu s-au facut nici un act de trecere a apartamentului pe numele ... (vezi toată discuția)
Drept mostenire dancoman dancoman Buna ziua.Va rog sa imi spuneti daca am vre-un drept de mostenire in urmatoarea situatie.Bunica mea din partea tatalui a fost maritata cu bunicul meu din ... (vezi toată discuția)