avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... rog ajutor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

rog ajutor

Buna ziua, activitatea la fundatia la care lucrez a incetat din 12 oct. a.c., mentionez ca sunt insarcinata in luna a 4/a, si am convenit cu angajatorul sa nu astept decizia instantei de lichidare judiciara si urmeaza sa mi se desfaca contractul de munca, prin art. 65, daca nu ma insel, restructurarea postului. As vrea sa va intreb, incepand cu ce data voi fi inregistrata la AJOFM> de cand depun dosarul pentru indemnizatia de somaj, sau de cand mi-a fost desfacut contractul de munca. Pentru ca dupa cate stiu nu am voie sa am intrerupere mai mare de 15 zile, in cartea de munca, pentru a beneficia de indemnizatie de maternitate. Va multumesc. P.S. Angajatorul insista sa imi desfaca contractul cu data de 12 oct. si nu stiu daca este sau nu in beneficiul meu.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 12:55, 16 Octombrie 2009
Trebuie sa depuneti dosarul pentru acordarea indmenizatiei de somaj in termen de 30 de zile de la desfacerea contractului de munca pentru a putea beneficia de indemnizatie cu ziua urmatoare desfacerii(pana la data de 12 noiembrie 2009).
Acest subiect l-ati mai postat si vi s-a raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de depunere a dosarului pt. somaj roxi1379 roxi1379 Buna ziua, activitatea la fundatia la care lucrez a incetat din 12 oct. a.c., mentionez ca sunt insarcinata in luna a 4/a, si am convenit cu angajatorul sa nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil, apoi somaj carst_dany carst_dany Buna ziua, Am intrat in concediu de maternitate din data de 01.01.07. Perioada de 2 ani cat am primit indemnizatie de crestere a copilului s-a terminat. ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca la insarcinate Gabriela_Simona Gabriela_Simona Buna seara Sunt angajata la o societate comerciala,am anuntat patronul firmei ca sunt insarcinata dupa care m~am trezit la cateva zile cu instiintare ca ... (vezi toată discuția)