avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sedintele sunt intotdeauna afisate pe portal?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sedintele sunt intotdeauna afisate pe portal?

se poate judeca un dosar de uzucapiune fara a fi afisate sedinte pe portal?
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
gsp23, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:55, 17 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal nu ,dar mai exista erori personal am un dosar la o instanta din buc care nu poate sa fie afisat dupa numele partilor ci doar dupa nr ,,Puteti sa verificati la arhiva instantei respectiveMai mult decat atat se pare ca in ultimile zile portalul instantelor a functionat cu intermitente..
Multumes mult pt raspuns. Vad dosarul pe portal, nu sunt inca afisate sedinte insa data ultimei modificari se tot schimba.
Dosarul dvs. nu are inca termenul de judecata fixat.
In momentul in care se va fixa termenul, il veti vedea pe portal si veti fi si citat .
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
In cazul acesta dosarul se afla inca in cadrul procedurii ,,prealabile''nefiind inca stabilit termen de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificarea pe situl judecatoriei ContSters185030 ContSters185030 Am mai multe procese pe rol. De fiecare data verific starea procesului pe situl judecatoriei respective. Pana acum toti au fost f. prompti, in sensul ca, se ... (vezi toată discuția)
Caut dosar instantaecris,sau alceva..fff urgent cer sfat! nicusorilinca nicusorilinca :((dc cineva vede si ar putea da un raspuns cu bunavointa ii multumesc enorm!!!am de cautat un dosar de instanta, penal care probabil a fost solutionat...cel ... (vezi toată discuția)
Procedura viciata cu creditoarea dantintesan dantintesan Buna ziua. In calitate de administrator al unei societati creditoare, am introdus o cerere de emitere a unei somatii de plata (OG 5/2001). Nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)