avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pensionar plus venituri din chirie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pensionar plus venituri din chirie

Am calitatea de pensionar și mai am venituri din chirie (un singur contract)
-trebuie să depun declarația 600?
-trebuie să plătesc CASS pentru veniturile din chirie?

mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
IlincaBoureanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: IlincaBoureanu , utilizator 13:26, 16 Ianuarie 2018
Pentru impozitarea veniturilor obtinute ca urmare a inchirierii unor imobile se depunea declaratia 220, urmare careia se stabileau 4 transe trimestriale, de impozit, de CA si CASS
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
ContSters454516, utilizator
Vă mulțumesc și vă rog să îmi mai spuneți dacă trebuie să depun declarația 600.

toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul 600 DanAdrian2006 DanAdrian2006 Va rog sa ma lamuriti, in masura posibilitatii,pentru solutionarea urmatoarei probleme.Tatal pensionar obtine 2000 lei lunar din chiria unei case.A depus la ... (vezi toată discuția)
Termene de plata taxe pfa cristigolo cristigolo Buna ziua. Am infintat un PFA, in 27 aprilie 2013. Realizez venit numai din PFA si am ales impozitare in venit real. Care sunt termenele de plata ... (vezi toată discuția)
Impozitul din inchiriere imobiliara ContSters70318 ContSters70318 In cazul in care sursa de venit a unei persoane provine din dreptul de proprietate(chirie) iar valoarea acesteia nu depaseste venitul minim garantat,mai ... (vezi toată discuția)