avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament

Buna ziua .Vecinul meu a lasat casa mostenire unei familii straine.Acum dupa cativa ani de la intocmirea testamentului si-a dat seama ca nu are nici un ajutor de la el si vrea sa faca alt testament unei familii care are grija de el.Fosta familie care a fost in trecut in testament are dreptul sa atace noul testament daca averea batranului este lasata noii familii?Mentionez ca familia din trecut este total straina nu are nici un grad de rudenie cu mosul.Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: mire123 , utilizator 18:32, 16 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Ultimul testament il revoca pe cel anterior.
Va multumesc frumos pentru raspunsul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament rude indepartate sisjsnsm sisjsnsm Buna seara! Daca intr-o familie X si Y sunt surori (X mi-a fost bunica) si Y (matusa mai indepartata in viata, de gradul 1 sa zicem). Intrebarea se raporteaza ... (vezi toată discuția)
Revocare testament ARISTITA MARCU ARISTITA MARCU Buna seara! am nevoie de niste lamuriri in aceasta problema 1.batran -sotie si fiica decedate-succesiune facuta 2.unicii mostenitori-3 nepoti din partea ... (vezi toată discuția)
Putem obtine un certificat in baza altui certificat? Silvia1945 Silvia1945 Putem obtine un certificat in baza altui certificat? Am o vecină la etajul 7 care a moștenit averea unui bătrân văduv, care nu avea copii; a avut ... (vezi toată discuția)