avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul indemnizatie copil (concediu paternal)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul indemnizatie copil (concediu paternal)

Buna,

Nu stiu exact cum se calculeaza indemnizatia, eu am lucrat in ultimele 12 luni neintrerupt, dar am ramas fara job , copilul urmeaza sa vina pe lume in vara , Cum se caculeaza indemnizatia , 6 luni cu 1000 euro net + 6 luni fara venit = in total pe ultimele 12 luni din media salariului net este 500 euro din care primesc 85%? Sau pe 12 luni lucrate din utlimii 2 ani . 1000 euro media pe luna din care primesc 85%? .
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
AndrasM, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 16 Ianuarie 2018
Se ia in calcul veniturile pe cele 12 eligibile - lunile in care ati realizat venituri - pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu crestere copil atlassport atlassport Situatia mea este urmatoarea : data probabila a nasterii va fi 5 noiembrie 2015. Cum se calculeaza indemnizatia CCC? stiu ca se ia 85% din media venitului ... (vezi toată discuția)
Luna tatalui Satindra Satindra Cum se calculeaza indemnizatia in cazul unui angajat care a avut pfa la norma de venit si doar de 6 luni a trecut full pe contract de munca. Se iau in calcul ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil? danuza_dodo danuza_dodo Buna ziua. Va rog sa ma ajutati, cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil daca as vrea sa stau acasa 2 ani? Am inteles ca se calculeaza 85% din media ... (vezi toată discuția)