avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vreau sa plec de la angajatorul asta dar vreau si somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vreau sa plec de la angajatorul asta dar vreau si somaj

Lucrez la stat...adica nu stau, la Statul Roman :D,si am o problema, seful cel mare il tine in spate pe seful cel mic si seful asta mic ne face viata amara si pe deasupra mai si greseste intentionat pontajele.... in cazul in care luna trecuta am luat 497 ron va dati seama. Ce pot sa fac sa plec de la ei dar sa iau somaj.... pana imi gasesc altceva de munca.
Cel mai recent răspuns: buz_oianu , utilizator 23:23, 16 Octombrie 2009
Am facut o sesizare dar nu am primit raspuns la ea....asta in cazul in care sesizarea e inregistrata cu numar...etc....si nu sunt singurul suntem un grup de 5 persoane persecutate, daca pot sa spun asa. dar asta e infractorul are drepturi....politaiul nu...
daca sunteti angajat in sectorul de stat,aveti si structuri de conducere superioare, cum ar fi minister,etc .

Cred ca ar trebui sa faceti sesizare pe problema comportamentala (care nu respecta RI sau ROF ) si faptul ca nu vi s-au platit drepturile salariale,urmare a greselilor sefului dvs.

Pentru a benefici ade indemnizatie somaj trebuie ca desfacerea CIM sa fie urmare a unor situatii care nu tin de persoana salariatului.
va mulumes tuturor pentru ajutorul acordat... asta e viata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj valind70 valind70 Daca sunt dat afara din firma din motive neimputabile mie, si nu este disponibilizare colectiva , pot beneficia de salariul compensatoriu (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj dupa ccc? logikman logikman buna seara.as vrea sa imi spuna si mie cineva dak am dreptul la somaj dupa terminarea concediului de crestere a copilului asta in cazul in care seful a angajat ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de somaj in cazul in care nu imi dau demisia la cererea angajatorului? FlorianCatineanu FlorianCatineanu Buna ziua, de curand am fost anuntat verbal de catre firma la care lucrez ca sunt in preaviz de 15 zile, si sa imi aleg modalitatea de a parasi ... (vezi toată discuția)